Anders
Forfatter: Anders

Få mail ved nye indlæg


Pakkeliste til Eau Claire, WI, USA

• 14:36, 28/11/2013

[Bemærkning fra redaktionen: Anders er dårlig til at sætte sine indlæg i kontekst, men han er i øjeblikket på udveksling i Chicago og udnytter den forlængede Thanksgiving-weekend til at besøg Eau Claire i Wisconsin -Andreas]

Torsdag til mandag, fly fra/til Chicago O’Hare, ikke nogen bestemt årsag.

Taske: Haglöfs Backup 17″ (28 L) uden computertaske.

Elektronik:

  • Macbook Air 11″, lomme og kort lader
  • Mobil, kamera (Canon Powershot G5 eller noget), Ipod classic, Shure SE215 earphones og hjemmebikset tre-i-én usb lader med adapter

Tøj:

  • Icebreaker base layer og t-shirt, tilfældig uldsweater, Fjällräven bukser
  • Vinterjakke, handsker, hue, buff, udtjente Converse sko
  • I tasken er der to ekstra par Smartwool sokker, et par underbukser, en Icebreaker t-shirt, et par Haglöfs shorts og en skjorte (ca. 3L)

Andet:

  • TAR Antares sovepose, XTherm liggeunderlag (ca. 4L)
  • L mikrofiber håndklæde (ca. 2L)
  • Toiletting (0.5L)
  • The theoretical minimum og Moleskine notesbog
  • Cirka 2L mad og 1L frirum

Jeg har ikke talt literne sammen, men tasken er relativt fyldt. Jeg får med nogen sandsynlighed ikke brug for sovepose, liggeunderlag og håndklæde, og ville egentligt hellere tage mere tøj med i stedet, men det skal lige prøves at rende rundt med det hele.

Jeg ville også hellere have taget afsted med min Haglöfs softshell for virkeligt at stressteste den. Men jeg er på nippet til at blive syg, kan jeg mærke. Min tidligere erfaring siger at softshellen dur komfortabelt ned til nul grader Celcius med let vind. Cirka -5 og relativt hård vind var for koldt. Prognosen siger at der vil være cirka -6 grader, 5 km/h vind i Eau Claire, så jeg tager min vinterjakke med. Ideelt set havde jeg en skaljakke…

● ● ●

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *