Anders
Forfatter: Anders

Soundtrack for dette indlæg

Technotronic - Pump up the jam
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=9EcjWd-O4jI?hl=en"><img src="http://acrux.dk/wp-content/plugins/images/play-tub.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Få mail ved nye indlæg


611 km til Grenen

• 13:17, 20/07/2014 • Grenen, Danmark

Min bagdel gjorde ondt og min hånd til gashåndtaget var godt på vej til følelsesløs. Det ringede for mine ører og jeg kunne knap se vejen for udsplattede insekter på mit visir. Jeg var netop kommet hjem fra 11 timer på vejen. Jeg tonsede 611 km gennem det danske landskab, den hidtil længste strækning jeg har kørt på én dag.

Dagens rute (cirka), fra Google Maps

Dagens rute (cirka), fra Google Maps

Jeg havde to mål: Thise Mejeriet i Thise, lige nord for Skive, og så Skagen og Grenen. Det var meget som at køre hen mod et af vores sommerland. Folk valfarter til og fra. Der var generelt for mange mennesker helt deroppe på sådan en lørdag midt i højsæsonen, så det var ikke supercharmerende. Men jeg var glad for at nå mit mål.

Ved Jammerbugten, Klim Strand tror jeg det var, blev jeg fristet af at køre en tur ud i sandet. Det blev lige dybt nok, så jeg var nede og ligge et kort øjeblik. Jeg var sikker på at jeg så benzin løbe ud et sted, men jeg havde så travlt med at få rejst mig op igen at jeg lagde mærke til hvorfra præcist. Og da jeg var oppe igen, var der ikke noget spor af benzin. Er bange for at gearpedalen er blevet bøjet en smule. Det er pludseligt sværere at skifte op i gear. Det skal jeg lige have kigget på i løbet af i dag.

Ready to go!

Ready to go!

Ready to go!

Ready to go!

In front of the Thise Mejeri

Foran Thise Mejeri. Købte to store mellemlagrede oste.

Map of the tip of Denmark, just finding my way

Kort ved vejen.

The sand-covered church. A very old church – half-covered in sand. People were eating their lunches

Den tilsandede kirke.

The parking lot at the very tip had a lot of space for motorcycles. Two other BMWs were there.

Parkeringspladsen helt oppe ved Grenen havde masser af plads til motorcykler. Og det var — i modsætning til for biler — gratis for motorcykler. Der var to andre BMWer.

A bunker from the second world war.

En bunker fra krigen.

The tip, two oceans meet.

Grenen

A light house. Looking towards the Skagen city

Lystårn, retning Skagen by, den nye del.

Men det var en smuk tur — halvdelen i hvert fald. Sjovt. God forberedelse til vores længe-planlagte-men-endnu-ikke-officielle tur i august..! Jeg var ikke fysisk udmattet, men jeg var træt. Ingen tvivl om det.

● ● ●

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *